Follow Us

Ontdek al onze tegels van de beste merken tijdens de Tegelcentrum Belevingsweken

Nu aan Batibouw voorwaarden !

Dit jaar stellen wij onze tegels uitsluitend nog voor in onze eigen toonzalen! Zo kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden en een beter advies geven dan op de bouwbeurs.

Bent u op zoek naar tegels van merken zoals Fap, Mosa, Coto d’Este, Iris of nog iets anders? En wil u genieten van onze uitzonderlijke promotievoorwaarden? Of wenst u advies over het plaatsen? 

Kom zeker eens langs tussen 29/2 en 14/3 en laat u inspireren in uw zoektocht naar uw droominterieur.

Wenst u dat de in onze toonzalen gekozen tegels ook geplaatst worden? Dan brengen wij u graag in contact met een ervaren tegelzetter uit uw streek.

Registreer nu al een adviesgesprek in één van onze toonzalen :

vloertegels

Ontdek Tegelcentrum en laat u inspireren,
informeren & adviseren!

Tegels zijn zo oud als bouwen zelf en gaan ook erg lang mee. Vele natuursteen-, tegel- en mozaïekvloeren uit de Oudheid zijn nog steeds prachtig! Daarom is ook heel lang erg weinig veranderd aan het product. Vandaag de dag wordt er echter flink geïnnoveerd en dat zie je dan ook terug in het Brukomtegel assortiment. Pigmentmengelingen en emailleringtechnieken maken het mogelijk om een oneindig kleurenpalet weer te geven. Hoe complex de tekening ook is, ze is perfect te reproduceren op een enkele tegel of een groep van tegels die samen een geheel vormen. Ook de formaten van tegels kennen een revolutie. Vandaag bieden we tegelplaten van meer dan 3m aan. Ook extreem dunne tegels, van slechts 3mm dik, behoren vandaag tot de mogelijkheden voor jouw project. Elke soort tegel heeft zijn eigen kwaliteiten en beperkingen. Daarom staan we je met van aankoop tot plaatsing bij met de expertise van jarenlange ervaring. Ook onder de tegel is er veel veranderd. Nieuwe technieken voor waterdichting, duurzame tegellijmen, ondoordringbare voegen, slijtvast, antislip, antibacterieel — een scala aan mogelijkheden.

Zo bent u zeker dat u geholpen wordt op een moment dat u past.
 
Dagelijks open van 09.00u tot 18.00u – Op zaterdag tot 16.00u – Zondag gesloten
Contact- en adresgegevens vindt u hier .
TEGELCENTRUM EUROCARO GENT ZAL GESLOTEN ZIJN OP VRIJDAG 01/11/2019