Getuigenissen van tevreden klanten

Op deze pagina leest u wat zowel particuliere klanten als professionals vertellen over Tegelcentrum.

Wenst u uw ervaring ook te delen op deze pagina? U mag het ons steeds laten weten door ons te contacteren.

tegelcentrum particuliere klant
“Dankzij de hulp van de medewerker kwam ik tot een nóg betere keuze”

Barbara

“Tegelcentrum werd me aangeraden door vrienden. Ik kon me parkeren voor de deur en werd er heel vriendelijk ontvangen in de toonzaal. Een behulpzame medewerker ging meteen samen met mij op zoek naar de geschikte tegel voor mijn nieuwe keuken. In de mooie toonzaal kon ik een heleboel opties zien, allerhande soorten en formaten.”

“Ik had zelf een duidelijk beeld voor ogen van de nieuwe keukenvloer, maar met de hulp van de sympathieke medewerker kwam ik uiteindelijk tot een betere keuze. Super! Nadien hielpen ze me nog aan een tegelplaatser om het project tot een goed einde te brengen. Het was van begin tot einde een heel positieve ervaring. Ik ben fan. De service, het smaakvolle en kwalitatieve aanbod en de persoonlijke aanpak zijn absoluut troeven van deze tegelzaak.”

Particuliere klant

tegelcentrum tegelzetter
“Ook wie op korte termijn tegels nodig heeft, kan er terecht”

Nicolas

“Ik stuur mijn klanten met een gerust hart naar Tegelcentrum, omdat ik weet dat ze er hartelijk ontvangen worden en professioneel begeleid worden in de keuze van hun tegels. De toonzaal wordt regelmatig aangepast: de nieuwste trends staan steeds in de kijker. Je vindt er tegels voor elk budget en elke smaak. Je kunt ook steeds advies vragen, zowel over technische en praktische zaken, als advies over stijl.”

“Wat ik als professional super vind, is dat er een heel uitgebreide stock is. Klanten die op korte termijn tegels nodig hebben, kunnen daardoor altijd bij Tegelcentrum terecht. Bij elke bestelling geeft de medewerker mij meteen door wanneer de tegels er zullen zijn. Er worden geen loze beloftes gedaan en als er eens een probleem is, dan wordt het op een professionele en klantvriendelijke manier opgelost.”

Tegelzetter

tegelcentrum architect
“Gedurfde designs worden niet geschuwd”

Jonas

“Wat ik zo apprecieer, is dat de medewerkers van Tegelcentrum echt meedenken in functie van het project waar ik mee bezig ben. Ze hebben een enorme vakkennis en bieden waar nodig technische ondersteuning. Maar daarnaast is de samenwerking met Tegelcentrum echt een meerwaarde op creatief vlak. Je voelt die passie voor het vak en de creativiteit al in elke hoek van de toonzaal.”

“Gedurfde designs worden niet geschuwd. Tegelcentrum kiest bewust voor een karaktervol en divers aanbod, en dat ligt me wel. De Italiaanse en Spaanse designs zijn het neusje van de zalm: trendsettend, stijlvol en kwalitatief. Het enthousiasme van de medewerkers werkt aanstekelijk. Het draait hier om meer dan tegels, om sfeer, beleving en inleving in het architecturale verhaal.”

Architect

tegelcentrum projectontwikkelaar
“Door de overzichtelijke projectfiche is er een vlotte workflow”

Esther

“Voor een bouwpromotor zijn de juiste partners cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Wat ik zo waardeer bij Tegelcentrum is de goede opvolging, de duidelijke communicatie én de expertise van de medewerkers. Omdat de projectverantwoordelijke een overzichtelijke projectfiche opstelt, zijn alle medewerkers steeds op de hoogte van alle aspecten: het vooropgestelde budget, de toepassingen van de tegels, de afmetingen, etc. Dat zorgt voor een vlotte workflow.”

“Of ik nu zélf de tegels kies of de keuze laat aan mijn klanten, in de aangename en lichte toonzaal kan iedereen rustig door het enorme aanbod van keramische tegels grasduinen. Er is voor elke toepassing en voor elke stijl een tegel op maat. De hoge kwaliteit, de correcte prijzen en de ruime voorraad op stock zijn absolute troeven bij Tegelcentrum. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, bijvoorbeeld over het moment van levering, en Tegelcentrum houdt zich daar ook aan. Top!”

Projectontwikkelaar

Tegelcentrum