Alles voor professionele tegelzetters: Van tegels tot begeleiding

In onze tegelwinkels voor professionals vindt u als uitvoerder een plek waar uw klanten terecht kunnen voor een zorgeloze tegelkeuze.

We geven professionele begeleiding en stellen de nieuwste collecties van gerenommeerde fabrieken voor. We hebben een grote voorraad tegels, laden wekelijks bij onze leveranciers en verkopen alle toebehoren waar een professionele tegelzetter naar zoekt.

Alles voor professionele tegelzetters: Van tegels tot begeleiding

In onze tegelwinkels voor professionals vindt u als uitvoerder een plek waar uw klanten terecht kunnen voor een zorgeloze tegelkeuze. Uw klant is bij Tegelcentrum in goede handen.

We geven professionele begeleiding en stellen de nieuwste collecties van gerenommeerde fabrieken voor. We hebben een grote voorraad tegels, laden wekelijks bij onze leveranciers en verkopen alle toebehoren waar een professionele tegelzetter naar zoekt: van lijm tot tegeldragers en van tegelsnijders tot profielen.

Van lijm tot vloer- en wandtegels

One stop shop voor tegels en toebehoren

Bent u als uitvoerder op zoek naar een zeer groot gamma aan keramische tegels en alle benodigde toebehoren? Bij onze tegelwinkels voor professionals in Gent, Haacht, Aalst, Vorst en Vilvoorde vindt u niet alleen alle stijlen aan vloer- en wandtegels, maar ook een scala aan toebehoren.

In ons assortiment vindt u hypermoderne tegels met betonlook, rustieke patroontegels met een vintage touch, tegels met houtprint, en nog veel meer.

Ontdek ons tegelaanbodRaadpleeg onze productfiches

Onze productfiches - Tegelcentrum

✓ Uw klanten zijn in goede handen

Of u nu tegelzetter bent of projectontwikkelaar, het kan enorm nuttig zijn om met ons samen te werken. Tegelcentrum zorgt voor de zorgeloze tegelkeuze van uw klanten.

  • Professionele klantenbegeleiding van a tot z.  Klanten kunnen bij ons terecht in onze toonzalen voor hun tegelkeuze, zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische details van de tegelwerken of de administratie.
  • Geniet van directe communicatie met onze experten. Nadat uw klanten tegels kiezen, voeren wij de verdere technische communicatie rechtstreeks met u. Dit zorgt niet alleen voor een zorgeloze ervaring voor uw klanten, maar ook voor een efficiëntere communicatie voor u als professional.
  • Klanten kunnen genieten van een verlaagd BTW-tarief. De effectieve aankoop van de tegels loopt nog steeds via u als professionele plaatser. Dat wil zeggen dat uw klanten wettelijk van een verlaagd BTW-tarief kunnen genieten van 6% BTW in plaats van 21% bij renovaties, indien hun woning ouder is dan 10 jaar.
  • Geniet van onze zeer grote voorraad tegels. De stock in onze eigen magazijnen is gigantisch, waardoor u geniet van onze snelle levertijden. In de meeste gevallen hoeft u niet te wachten op een bestelling bij een externe leverancier.
  • Geniet van bevoorrading op korte termijn. Is er toch een tegel uitverkocht? Elke week laden we via onze leveranciers tegels bij, dus u en uw klanten zullen nooit lang moeten wachten.
  • Wij voorzien ook alle toebehoren. In onze tegelwinkels vindt u niet alleen alle stijlen tegels, maar ook een scala aan toebehoren. Van lijm tot tegeldragers en van tegelsnijders tot profielen, Tegelcentrum voorziet de toebehoren die elke tegelzetter zoekt.
  • Wij verwijzen nieuwe klanten naar onze partners. We brengen u als vakman in contact met particuliere klanten, wanneer die bij ons een plaatser of vloerder zoeken.

Klinkt dit interessant? Dan gaan we graag met u in gesprek.

Bezoek of contacteer ons

Getuigenissen van andere vakmensen

Wat professionals zeggen over Tegelcentrum

tegelcentrum tegelzetter
“Ook wie op korte termijn tegels nodig heeft, kan er terecht”

Nicolas

“Ik stuur mijn klanten met een gerust hart naar Tegelcentrum, omdat ik weet dat ze er hartelijk ontvangen worden en professioneel begeleid worden in de keuze van hun tegels. De toonzaal wordt regelmatig aangepast: de nieuwste trends staan steeds in de kijker. Je vindt er tegels voor elk budget en elke smaak. Je kunt ook steeds advies vragen, zowel over technische en praktische zaken, als advies over stijl.”

“Wat ik als professional super vind, is dat er een heel uitgebreide stock is. Klanten die op korte termijn tegels nodig hebben, kunnen daardoor altijd bij Tegelcentrum terecht. Bij elke bestelling geeft de medewerker mij meteen door wanneer de tegels er zullen zijn. Er worden geen loze beloftes gedaan en als er eens een probleem is, dan wordt het op een professionele en klantvriendelijke manier opgelost.”

Tegelzetter

tegelcentrum projectontwikkelaar
“Door de overzichtelijke projectfiche is er een vlotte workflow”

Esther

“Voor een bouwpromotor zijn de juiste partners cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Wat ik zo waardeer bij Tegelcentrum is de goede opvolging, de duidelijke communicatie én de expertise van de medewerkers. Omdat de projectverantwoordelijke een overzichtelijke projectfiche opstelt, zijn alle medewerkers steeds op de hoogte van alle aspecten: het vooropgestelde budget, de toepassingen van de tegels, de afmetingen, etc. Dat zorgt voor een vlotte workflow.”

“Of ik nu zélf de tegels kies of de keuze laat aan mijn klanten, in de aangename en lichte toonzaal kan iedereen rustig door het enorme aanbod van keramische tegels grasduinen. Er is voor elke toepassing en voor elke stijl een tegel op maat. De hoge kwaliteit, de correcte prijzen en de ruime voorraad op stock zijn absolute troeven bij Tegelcentrum. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, bijvoorbeeld over het moment van levering, en Tegelcentrum houdt zich daar ook aan. Top!”

Projectontwikkelaar

tegelcentrum architect
“Gedurfde designs worden niet geschuwd”

Jonas

“Wat ik zo apprecieer, is dat de medewerkers van Tegelcentrum echt meedenken in functie van het project waar ik mee bezig ben. Ze hebben een enorme vakkennis en bieden waar nodig technische ondersteuning. Maar daarnaast is de samenwerking met Tegelcentrum echt een meerwaarde op creatief vlak. Je voelt die passie voor het vak en de creativiteit al in elke hoek van de toonzaal.”

“Gedurfde designs worden niet geschuwd. Tegelcentrum kiest bewust voor een karaktervol en divers aanbod, en dat ligt me wel. De Italiaanse en Spaanse designs zijn het neusje van de zalm: trendsettend, stijlvol en kwalitatief. Het enthousiasme van de medewerkers werkt aanstekelijk. Het draait hier om meer dan tegels, om sfeer, beleving en inleving in het architecturale verhaal.”

Architect

Vloertegels en wandtegels kopen

Een selectie uit onze tegelcollectieS

Bezoek onze tegelwinkels in Gent, Haacht, Aalst, Vorst en Vilvoorde om het hele gamma te ontdekken, of raadpleeg onze productfiches online.

tegelwinkels Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

Ervaar de complete service van Tegelcentrum

Tegelcentrum