Inspirerende tegelwinkels voor particulieren

Tegels moet u zien en voelen om te weten of ze 100% bij u passen. Kleuren en afwerkingen moeten vergeleken kunnen worden, ieder detail wilt u kunnen ervaren. We begeleiden u bij het maken van uw tegelkeuze in onze inspirerende tegelwinkels.

U kan steeds rekenen op gratis professioneel advies op maat bij Tegelcentrum. Om die reden bent u als particulier van harte welkom in onze tegelwinkels in Gent, Aalst, Haacht, Vorst en Vilvoorde.

✓ Bij Tegelcentrum vindt u uw tegels zonder zorgen

Wandtegels of vloertegels plaatsen is een vaardigheid die veel oefening vergt. Of het nu gaat over het ontwerp en de vormgeving van uw project of de praktische uitvoering, voor elke vraag omtrent tegels en plaatsing hebben wij het antwoord!

Besteedt u dit werk liever uit aan een professionele tegelzetter? Dat begrijpen we. Gelukkig kent Tegelcentrum honderden vakmannen, ook bij u in de buurt.

Wanneer u naar onze toonzalen wordt gestuurd door uw professionele tegelzetter of aannemer, dan worden de technische details van uw bestelling rechtstreeks met hen afgehandeld. Tegelcentrum houdt het contact met deze professionals eenvoudig en overzichtelijk voor u: wij vragen de offertes voor u aan en handelen alle administratie af. Op die manier hoeft u maar met één persoon te communiceren over de levering én de plaatsing van de tegels. Deze service is volledig gratis. U hoeft zich dus enkel bezig te houden met uw zorgeloze tegelkeuze.

Ook een mooie bonus: mogelijk kan u via deze weg genieten van een verlaagd BTW-tarief. Bij een renovatie van een woning van meer dan 10 jaar oud betaalt u namelijk slechts 6% BTW in plaats van 21%, zolang de effectieve aankoop verloopt via een professionele plaatser.

Spreek ons aan in onze inspirerende tegelwinkels in Gent, Aalst Haacht, Vorst en Vilvoorde als u interesse heeft, of contacteer ons per e-mail of telefoon.

Bezoek onze tegelwinkels

Tegels kopen in Gent, Haacht en Aalst

EEN SELECTIE UIT ONZE TEGELCOLLECTIEs

Bezoek onze inspirerende tegelwinkels in Gent, Haacht, Aalst, Vorst en Vilvoorde om het hele gamma te ontdekken, of raadpleeg onze productfiches online.

Getuigenissen van andere particulieren

Wat tevreden klanten zeggen over tegelcentrum

tegelcentrum particuliere klant
“Dankzij de hulp van de medewerker kwam ik tot een nóg betere keuze”

Barbara

“Tegelcentrum werd me aangeraden door vrienden. Ik kon me parkeren voor de deur en werd er heel vriendelijk ontvangen in de toonzaal. Een behulpzame medewerker ging meteen samen met mij op zoek naar de geschikte tegel voor mijn nieuwe keuken. In de mooie toonzaal kon ik een heleboel opties zien, allerhande soorten en formaten.”

“Ik had zelf een duidelijk beeld voor ogen van de nieuwe keukenvloer, maar met de hulp van de sympathieke medewerker kwam ik uiteindelijk tot een betere keuze. Super! Nadien hielpen ze me nog aan een tegelplaatser om het project tot een goed einde te brengen. Het was van begin tot einde een heel positieve ervaring. Ik ben fan. De service, het smaakvolle en kwalitatieve aanbod en de persoonlijke aanpak zijn absoluut troeven van deze tegelzaak.”

Particuliere klant

Tegelwinkels in Oost-vlaanderen en Vlaams-Brabant

Bezoek de toonzalen van Tegelcentrum

Tegelcentrum