Tegelcentrum is Een familiebedrijf waar klanten zorgeloos tegels kiezen

Tegelcentrum is het resultaat van de samensmelting van vier familiebedrijven: Eurocaro in Wondelgem (naast Gent), Verhoeven in Haacht, Schelfhout in Aalst en Daldecor in Vorst en Vilvoorde. En dat familiale karakter voelt u aan de hartelijke ontvangst.

De meerwaarde van Tegelcentrum schuilt in de details. Wij verkopen niet alleen tegels, onze experten voorzien de zorgeloze tegelkeuze voor onze particuliere klanten. De technische details bespreken we rechtstreeks met uw professionele tegelzetter. 

Uw Verdeler en importeur van vloer- en wandtegels

Tegelcentrum is niet enkel verdeler van tegels, maar ook importeur van tegels in België. Wij maken zélf een selectie van de mooiste en meest kwalitatieve Italiaanse en Spaanse tegels. En omdat we ze zelf bij de topfabrikanten gaan halen, kunnen we ze aan de beste prijzen aanbieden. Bovendien hebben we een uitgebreide stock. U hoeft dus niet lang te wachten op de levering van uw droomtegels.

Ontdek ons tegelaanbodRaadpleeg onze productfiches

Onze tegelwinkels - Tegelcentrum

binnen- en buitentegels sinds 1882

Wij zijn pioniers op het vak van tegels verkopen. Tegelcentrum Schelfhout begon al in 1882 met de handel van bouwmaterialen aan de Dender in Aalst. Vanaf 1956 startte dit familiebedrijf met de import van keramische tegels. Vier generaties later is het bedrijf een van de belangrijkste Belgische invoerders van keramische tegels. Tegelcentrum Verhoeven begon in 1946 als fabrikant van cementtegels. Ruim 70 jaar later is het een van de belangrijkste verdelers van keramische tegels in Vlaams-Brabant. Tegelcentrum Eurocaro begon in 1976 met de import van Italiaanse tegels. Vandaag is het Gentse bedrijf bekend als trendsetter bij de invoer van keramische tegels.

Adressen + openingsuren

Tegelcentrum Eurocaro 7 - toonzaal en tegelwinkel in Wondelgem - tegelwinkel tegen Gent
Tegelcentrum Eurocaro 3 - toonzaal en tegelwinkel in Wondelgem - tegelwinkel tegen Gent
Over Tegelcentrum -Tegelcentrum Eurocaro 6 - toonzaal en tegelwinkel in Wondelgem - tegelwinkel tegen Gent
Inspirerende tegelwinkels voor particulieren

Bezoek onze TEGELWINKELS IN OOST-VLAANDEREN EN VLAAMS-BRABANT

Tegelcentrum