Follow Us

ONTDEK ONS VERHAAL

Altijd in je buurt

Tegelcentrum bundelt de vakkennis, knowhow en ervaring van drie specialisten in keramische tegels: Tegelcentrum Eurocaro in Wondelgem (Gent), Tegelcentrum Verhoeven in Haacht en Tegelcentrum Schelfhout in Aalst. Ben jij op zoek naar de perfecte tegels voor jouw nieuwbouw of renovatie? Dan kun je terecht in een van onze drie showrooms voor professioneel advies en tonnen inspiratie. Hier vind je onze toonzaal bij jouw in de buurt! En no worries, want er is steeds parkeergelegenheid bij de tegeltoonzalen.

Beste prijs en snelle levering

Tegelcentrum is niet enkel verdeler van tegels, maar ook importeur van tegels in België. Wij maken zélf een selectie van de mooiste en meest kwalitatieve Italiaanse en Spaanse tegels. En omdat we ze zelf bij de topfabrikanten gaan halen, kunnen we ze jou aan de beste prijzen aanbieden. Bovendien hebben we een uitgebreide stock en hoef je dus niet lang te wachten op de levering van jouw droomtegels.

Wij begrijpen jou (en jij ons)

Tegelcentrum is het resultaat van de samensmelting van drie familiebedrijven. En dat familiale karakter voel je. Aan de hartelijke ontvangst in onze tegeltoonzalen, de duidelijke communicatie van onze medewerkers en hun oprechte interesse in jouw bouwproject.

Jij deelt hoe je droomkeuken, badkamer, terras … eruitziet en wij zoeken de perfecte tegel naar jouw smaak en budget. We bieden je tegeladvies én zo veel meer. Nog geen vloerder? We helpen je de geknipte plaatser of tegelzetter te vinden. Over tegels mag je ons werkelijk alles vragen…

Jarenlange vakkennis

Tegelcentrum is gegroeid uit drie tegelspecialisten met een geschiedenis. Pioniers in het vak. Tegelcentrum Schelfhout begon al in 1882 met de handel van bouwmaterialen aan de Dender in Aalst. Vanaf 1956 startte dit familiebedrijf met de import van keramische tegels. Vier generaties later is het bedrijf een van de belangrijkste Belgische invoerders van keramische tegels. Tegelcentrum Verhoeven begon in 1946 als fabrikant van cementtegels. Ruim 70 jaar later is het een van de belangrijkste verdelers van keramische tegels in Vlaams-Brabant. Tegelcentrum Eurocaro begon in 1976 met de import van Italiaanse tegels. Vandaag is het Gentse bedrijf bekend als trendsetter bij de invoer van keramische tegels.

Tegelcentrum Eurocaro

Schouwingstraat 45, 9032 Wondelgem

Tegelcentrum Schelfhout

Varkensmarkt 12, 9300 Aalst

Tegelcentrum Verhoeven

Werchtersesteenweg 128, 3150 Haacht